ФОРУМИ - ЧЕРЕН СПИСЪК ПОТРЕБИТЕЛИ- СИГНАЛИ ЗА НЕКОРЕКТНИ ФИРМИ 183368- GAAB-ATAKUL S.R.L., brlbirlik nakliyat

GAAB-ATAKUL S.R.L. logo

183368- GAAB-ATAKUL S.R.L., brlbirlik nakliyat

tekrardan selam arkadaslar ayzmış oldumuz sikayete aldımız tesekkürler için çok mesut olduk bu duyarlılıgı tum dürüst firma ve dostlardanda beklerizki böle üç kuruşluk firmlaar bu piyasada barınamasın sima transtan hiç bir cevap ve olumlu olumsuz ses gelmedi yalnız izmir bridge mehmet mey işi mafyalıga dökmüş vücuda sıkmak dilde beyne sıkmaya kadar ilerletmiş ne diyelim kaader artık beynimize sıkarsa size öteden bilği yollarım sizinde sıkabilri dikkat edin hem paranıdan hemde beyninizden olmayın üstüne üğstlük şerefsiz ve çok afdersini o..... gibi laflarda işitebilrisniz saygılarımı sunar beyinsiz kalırsam işlerinizde basarı dilerim

brlbirlik nakliyat

sorun ne ıdı tam anlayamadım?
lutfen banada bılgı verırmısın

brlbirlik nakliyat

sorun arac verdim 3 sene odu 3 yabancı plakalı aracparaları gelmedi yalavrdı yakardı aracarı boşattım ve parayı yedi para ödemedi istedimdede bazı kişilere gizli numardan tehdit ve abuk sabuktelefoner ettşriyor sorun bu

brlbirlik nakliyat

.

CargoAgent.net - БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ

Cargoagent.net е интернет транспортна борса, предлагаща услуги в транспорта и спедицията, за фирми от България, Балканите и цяла Европа. Нашата борса за транспорт и товари предлага решения за мениджърите на транспортни , спедиторски и търговски фирми, които им помагат да изпълняват своите задачи по-бързо, по-лесно и по-ефективно.

С помощта борса за товари и транспорт Cargoagent.net ще ви бъде по-лесно да уплътните курсовете на своите камиони или да намерите транспорт за своите товари.

Категория на фирмата: Транспортна фирма / Превозвач
Град: Добрич,
Страна:BG - България

Категория на фирмата: Транспортна/Спедиторска фирма / Логистична фирма
Град: 1407 София,
Страна:BG - България

CargoAgent.NET
За контакт: България, София
Телефони: 02 492 02 55, 0888 366 366
Facebook: Cargoagent Net

Понеделник - Петък (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET